Ваша IP адреса:
Провайдер:
...

Що таке тимчасова пошта?

Зараз важко уявити користувача інтернету, який не має хоча б однієї адреси електронної пошти, а то й кілька. Тимчасова анонімна пошта є для багатьох чимось загадковим і незвіданим, так як сервіс з'явився порівняно недавно.

Так що ж таке тимчасова / одноразовий / анонімна пошта?

Тимчасовий або одноразовий електронний ящик — це тимчасовий і повністю анонімний поштовий адресу, що не вимагає реєстрації із заздалегідь визначеним часом існування. Для створення таких ящиків не потрібно придумувати собі ім'я і пароль, а так само всякі додаткові питання і вводити номер телефону. Загалом створити його можна за секунду.

Якщо Ви більш-менш просунутий користувач Інтернету, то Ви знаєте що таке проксі сервер, а також Вам часто доводиться реєструватися на якомусь ресурсі тільки для того, щоб отримати доступ до інформації, скачати файл або залишити коментар. У цих випадках потрібно вказувати свій email адрес. Але це не завжди доцільно, тому що адреса поштової скриньки може бути використана для розсилки спаму або просто зламана, з подальшими неприємними наслідками - найчастіше крадіжка конфіденційних даних. Звичайно, можна завести окрему поштову скриньку, але знову ж таки, потрібно буде реєструватися і витрачати на це час.

Прикладом дуже зручного і гарного онлайн сервіс для отримання тимчасової пошти є сервіс — temp-mail.org. Після того як ви зайшли на сайт — відразу ж можете почати користуватися своїм анонімним email адресою, він відображений в верхній частині. Тимчасову пошту можна змінити, вказавши при цьому бажаний логін. Є на вибір кілька доменів. Користуватися такою одноразовою поштою досить зручно, всі вхідні листи ви моментально побачите в головному вікні.